domingo, 21 de agosto de 2011

MUNDO ... VERÃO DE PRAGA

MIUNDO VASTO MUNDO - VERÃO  DE  PRAGA

HIP HOP FESTIVAL


Hiphopkemp.cz - Ofiko taxi za fér ceny

Každý z Vás se určitě během festivalu bude chtít alespoň jednou mrknout do centra Hradce – na nákup, na jídlo, do bazénu nebo jen tak pozevlit. A pro ty z Vás, kteří tu nejsou svým vlastním vozidlem a nechtějí se mačkat v busech, tu máme ofiko kempový taxíky, kterýma se dostanete za rozumný ceny třeba na druhou stranu města.
Poznáte je dle dle několika poznávacích znaků, který si můžete prohlédnout
tady

NEPŘEHLÉDNĚTE

Aktuální zvýhodněná cena vstupenek do začátku festivalu:

Eventim3-denní pernamentka: 1.400,- Kč
Předprodej VIP vstupenek byl vyprodán. K dispozici bude 100ks VIP vstupenek za cenu 2400,- Kč na místě.

Vstupenky k dostání v síti
Eventim a v kamenných obchodech Queens.
Amantes da música hip hop têm encontro no festival de Hradec Králové. Todos os anos participam cerca de 500 músicos, bailarinos, esportistas e artistas de todas partes do mundo. Entre 18 e 21 de agosto. Site: http://en.hiphopkemp.cz/.


(Praga, bela, culta e musical)


PLEASURE ISLAND
Começa às 16h do dia 27 de agosto e vai até as 6h do domingo, em Roudnice nad Labem, a 40 km de Praga. O Festival reunirá mais de 70 artistas, como Sander van Doorn, Mark Knight, Moguai, James Sunnery e Marciano Ryan, Divini Artento, Gareth Emery, Aly & Fila, Showtek e Angerfist. Site: www.pleasureisland.cz.

TENORES
Como parte das celebrações de 20 anos do Festival Internacional de Música Clássica de Cesky Krumlov, o argentino José Cura protagonizará a ópera Comediantes no teatro giratório situado nos jardins do castelo da cidade, entre os dias 5 e 8 de agosto. No dia 20 o evento será encerrado com concerto do tenor Plácido Domingo. Site: www.ckrumlov.info.







Nenhum comentário:

Postar um comentário